Werkzoekenden

Scroll down

Werkzoekend?

Continu zijn wij op zoek naar (technisch) personeel in verschillende branches. Vaste krachten, tijdelijk medewerkers en zzp’ers. Vakmensen die al geruime tijd in het vak zitten, maar ook jongens en meiden die net van school komen. Iemand die graag wil leren, zich aan afspraken houdt, correct met mensen omgaat en meedenkt over werkprocessen is bij ons altijd welkom.

Werken bij Hercurius

  • Stipte en correcte uitbetaling
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Parttime en fulltime banen
  • Vaste en tijdelijke contracten

Jilesen  Klussenbedrijf werkt als zzp’er via Hercurius voor uiteenlopende opdrachtgevers: “Ik werk al lange tijd met veel plezier voor Hercurius. Ze lenen me in voor mooie projecten. Ik heb een goed gevulde opdrachtenportefeuille"
Lees meer
 

Henk was zzp’er in de bouw. Als zzp’er moest hij zich ook verdiepen in de administratie en wet- en regelgeving. Liever wilde hij met zijn vak bezig zijn. Via Hercurius kreeg hij een vaste baan. “Hercurius heeft voor vakmensen zoals ik volop werk. Alles is goed geregeld. Ik kan weer onbezorgd met mijn vak bezig zijn.” Lees meer

Het betreft een redactioneel artikel in de Maas & Waler

Ook voor Hercurius werken? Dat kan op verschillende manieren:

Als uitzendmedewerker ben je voor ons van onschatbare waarde. Je wordt ingezet tijdens drukte, je vervangt zieke medewerkers of vervult een functie waarvoor nog geen vaste kracht is gevonden. Neem contact op met onze backoffice voor een intakegesprek.

Zoek je een vaste baan? Natuurlijk kun je die via ons ook krijgen. Bijvoorbeeld in de bouw-, metaal-, schoonmaak-, logistiek-, transport-, asbest- of productiesector. Wanneer je bij een van onze opdrachtgevers aan de slag gaat en deze is enthousiast over je, dan kun je vanzelfsprekend een vaste kracht worden. We gaan graag het gesprek met je aan. Een afspraak maken? Neem contact op.

Als zzp’er ga je via onze bemiddeling aan de slag voor een opdrachtgever. Vooraf stemmen we het project en de daarbij behorende aanneemsom af. Je voldoet aan de richtlijnen van de Wet DBA. Dat wil zeggen dat je verantwoordelijk bent voor je eigen ziektekosten- en andere verzekeringen, je eigen gereedschap en vervoer, je pensioenopbouw en aangiftes bij de Belastingdienst. Meer weten of benieuwd naar onze opdrachten? Neem contact op.

Jilesen  Klussenbedrijf werkt als zzp’er via Hercurius voor uiteenlopende opdrachtgevers: “Ik werk al lange tijd met veel plezier voor Hercurius. Ze lenen me in voor mooie projecten. Ik heb een goed gevulde opdrachtenportefeuille.” Lees meer

Henk was zzp’er in de bouw. Als zzp’er moest hij zich ook verdiepen in de administratie en wet- en regelgeving. Liever wilde hij met zijn vak bezig zijn. Via Hercurius kreeg hij een vaste baan. “Hercurius heeft voor vakmensen zoals ik volop werk. Alles is goed geregeld. Ik kan weer onbezorgd met mijn vak bezig zijn.” Lees meer

Zit je al te lang thuis en lukt het maar niet om werk te vinden? Samen stippelen we een traject uit in een werkomgeving waar je de kans krijgt om je te bewijzen, op een werkplek waar je weer in je ritme kunt komen. Functioneer je goed, dan volgt automatisch je beloning: een betaalde baan waar je al zo lang naar op zoek bent. Kom gerust langs voor een persoonlijk gesprek. Neem contact op.

Hercurius©
More than people...

Bezoekadres
Marialaan 77
6541 RC Nijmegen
T +31 (0) 85 273 6770
E info@hercuriusbv.nl