Werken in de schoonmaak

Scroll down

Werken in de schoonmaak

Zoek jij een baan in de schoonmaak? Wil je bijvoorbeeld werken als medewerker van een schoonmaakbedrijf, of in dienst van een gemeente of zorginstelling? Maar altijd op een plek waar jouw werk gewaardeerd wordt? Via Hercurius vind je vacatures in de schoonmaak die bij je passen. Vast, tijdelijk of als zzp'er. We hebben schoonmaakvacatures in het hele land. Het leukste aan werken in de schoonmaak? Je ziet direct resultaat van je werkzaamheden!

Banen in de schoonmaak

Banen in de schoonmaak zijn er altijd. De schoonmaakbranche is de laatste jaren steeds professioneler geworden. Als schoonmaakmedewerker ben je niet langer onzichtbaar maar onderdeel van een bedrijf. Bedrijven zoeken flexibele medewerkers en vakmensen, want schoonmaken is een vak. Werk in de schoonmaak vraagt om mensen met oog voor detail, eigen initiatief en een open houding. Schoonmaakmedewerkers zijn zichtbaar en daarmee het visitekaartje van een bedrijf. Ben jij zo iemand, en zoek je werk in de schoonmaak? Via Hercurius vind je de baan in de schoonmaaksector die bij je past. Vertel ons in welke regio je wil werken en welke tijden jou het best passen. Wij koppelen je aan de perfecte baan in de schoonmaakbranche.

Schoonmaak vacatures

Zoek je vacatures in de schoonmaak? Met leuke collega's en werktijden die bij je passen? Via Hercurius vind je schoonmaak vacatures bij ACI Groep Reiniging & Onderhoud. Bijvoorbeeld schoonmaakwerk in kantoren, publieke ruimtes, restaurants of in de zorg. Je ontvangt een passend salaris en kunt kiezen uit fulltime en parttime banen in de schoonmaak. Naast het schoonmaken en schoonhouden van de toegewezen ruimtes ben je in sommige gevallen ook aanspreekpunt voor het bedrijf. We willen daarom eerst graag een persoonlijk kennismakingsgesprek met je zodat we weten welk werk in de schoonmaak je precies zoekt. Daarna gaan we op zoek naar vacatures die het beste bij jouw wensen passen. Neem contact met ons op en maak een afspraak met onze backoffice medewerker die jou verder helpt met het zoeken naar schoonmaak vacatures.

Schoonmaakpersoneel gezocht

Zoek je schoonmaakpersoneel voor je bedrijf? Hercurius helpt je geschikte medewerkers in de schoonmaak te vinden. Of je nu zoekt naar tijdelijk schoonmaakpersoneel of juist mensen voor langere tijd. Of je nu een groot schoonmaakbedrijf hebt of een kleine instelling bent, wij zoeken aan de hand van jouw profiel naar passende medewerkers in de schoonmaak. Ons personeel is klant- en servicegericht, proactief en zelfstandig. Voor werken in de schoonmaak zoek je vakmensen. Onze medewerkers krijgen daarom regelmatig trainingen en cursussen aangeboden. Neem contact op met Hercurius, uitzend- en detacheringsbureau voor personeel in de schoonmaak en andere branches.

Hercurius©
More than people...

Bezoekadres
Marialaan 77
6541 RC Nijmegen
T +31 (0) 85 273 6770
E info@hercuriusbv.nl