Werken in de metaalsector

Scroll down

Werken in de metaalsector

Ben je op zoek naar een baan in de metaalsector? Uitzendbureau Hercurius is gespecialiseerd in technisch personeel, waaronder metaalbewerkers. In de metaalsector zijn zo’n 33.000 bedrijven en 465.000 werknemers actief. Werken in de metaalsector vraagt om nauwkeurigheid en flexibiliteit. Of je nu aan het werk gaat als frezer, lasser (Mig, Mag, Tig), constructiebankwerker, ijzerwerker of CNC-draaier. Onze opdrachtgevers hechten veel waarde aan medewerkers die zorgvuldig te werk gaan.

Vacatures metaalbewerking

Vacatures metaalbewerking lopen uiteen van vacatures voor verspanende werkzaamheden, zoals frezen, tappen, boren en slijpen, en niet-verspanende werkzaamheden, zoals lassen, laserbewerkingen, solderen, smeden en gieten. Daarnaast hebben we vacatures bij grote metaalbedrijven met tientallen medewerkers, maar ook bij kleine bedrijven tot tien medewerkers. We gaan graag eerst met je in gesprek, zodat we samen kunnen bepalen welke metaalbewerkingvacatures het beste bij jou en je capaciteiten passen. Dat is ook de reden dat je op onze website geen vacatures vindt. Neem contact op met onze backoffice om een afspraak te maken met de accountmanager metaal.

Veilig werken in de metaalsector

Wanneer je werkt in de metaalsector kom je veel in aanraking met machines en gevaarlijke stoffen, zoals lasrook. Veiligheidsrisico’s bij werken in de metaalsector zijn er dus wel degelijk. Toch is werken in de metaalsector de laatste jaren steeds veiliger geworden, aldus de Rapportage Metaal 2009 - 2015 van de Inspectie SZW. Het aantal ongevallen is afgenomen en metaalbedrijven leven de wetgeving steeds beter na. Bij Hercurius hechten we ook veel waarde aan de veiligheid van ons personeel. Daarom laten we je nooit onvoorbereid aan de slag gaan en nemen we altijd eerst de veiligheidsinstructies van het bedrijf waar je komt te werken met je door. Daarnaast bieden we regelmatig veiligheidstrainingen en -cursussen aan.

Metaalbewerker gezocht

Een metaalbewerker gezocht voor je metaalverwerkingsbedrijf? De arbeidsmarktsituatie in de metaalsector is nog steeds nijpend. Er is veel vraag naar technisch geschoold personeel. Hercurius zet daarom extra in op het opleiden en trainen van medewerkers. Of het nu gaat om vast personeel, tijdelijke medewerkers of zzp’ers. Iedereen gaat via ons voorbereid aan de slag. Ook houden onze accountmanagers vinger aan de pols zodra een metaalbewerker via ons aan het werk gaat. Oog houden voor de mensen, niet alleen tijdens werktijd, maar ook daarna. Deze betrokkenheid zorgt ervoor dat we op de hoogte zijn van het wel en wee van onze mensen en snel kunnen anticiperen als dat nodig is. Naast metaalbewerkers vind je bij ons ook medewerkers in andere branches, zoals de bouw, logistiek en schoonmaak.

Hercurius©
More than people...

Bezoekadres
Marialaan 77
6541 RC Nijmegen
T +31 (0) 85 273 6770
E info@hercuriusbv.nl