Werken in de logistiek

Scroll down

Werken in de logistiek

Wil je werken in de logistiek? Bijvoorbeeld als magazijnmedewerker, chauffeur goederenvervoer, orderpicker of losser? Of ben jij iemand die beter presteert als allround medewerker met een gevarieerd takenpakket in een distributiecentrum? Via Hercurius vind je werk in de logistiek dat bij je past. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Je ontvangt een passend salaris en kunt bij ons terecht voor persoonlijke begeleiding.

Banen in de logistiek

Het vertrouwen in de transport- en logistieksector groeit. Er zijn steeds meer banen in de logistiek. Goederen sorteren, verpakken en verzendklaar maken. Uitgaande producten laden, binnenkomende  producten lossen en controleren. Een baan in de logistiek vraagt wat van je. Je moet flexibel zijn, goed in een team kunnen werken, verantwoordelijkheid durven nemen en klantvriendelijk zijn. Werken in de logistiek is steeds meer ook werken met geautomatiseerde systemen.


Ik zoek werk als logistiek medewerker

Zoek jij werk als logistiek medewerker? In de logistiek werken mensen van alle leeftijden. Hercurius helpt niet alleen met het vinden van een baan in de logistiek die bij je past, maar biedt ook persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden. Daarbij maakt het niet uit hoe oud je bent of welke opleidingen je hebt gevolgd. Heb je geen of weinig werkervaring? Dan kun je via de Stichting Sociaal Inclusief een persoonlijke coach toegewezen krijgen. Deze coach traint en begeleidt je gedurende het eerste jaar, zodat je een goede start maakt. Zo kun jij direct met plezier aan de slag als logistiek medewerker. Daarnaast bemiddelen we banen voor:
•    magazijnmedewerkers
•    heftruckchauffeurs
•    reachtruckchauffeurs
•    lossers
•    orderpickers
Maar ook vind je bij ons functies als logistiek planner, transportcoördinator en logistiek supervisor.  
 

Logistiek vacatures

Zoek je vacatures logistiek? Wij zoeken continu personeel in de logistiek. De logistieksector kent een groeiende werkgelegenheid. We hebben logistiek vacatures bij uiteenlopende logistiekbedrijven. Zowel voor vaste krachten als tijdelijke medewerkers en zzp’ers. Bij ons kun je werken in de logistiek op verschillende niveaus en in diverse functies. We hebben logistieke banen verspreid over het land. Omdat we eerst graag kennis met je willen maken staan onze vacatures logistiek niet op de website. Neem gerust contact op met onze backoffice. Dan plannen we een persoonlijk intakegesprek zodat we een logistieke vacature kunnen aanbieden die bij jou past.

Op zoek naar personeel in de logistiek

Op zoek naar personeel in de logistiek? Neem gerust contact op met Hercurius, uitzend- en detacheringsbureau voor flexibel personeel in de logistiek en andere branches. Of je nu zoekt naar vast personeel, tijdelijke medewerkers of zzp’ers, met jouw wensen en eisen in ons achterhoofd zoeken we naar een match. Het is niet altijd makkelijk om direct geschikte logistieke medewerkers te vinden die ook nog eens op de juiste tijden beschikbaar zijn. Wij voeren een persoonlijk intake gesprek met toekomstig personeel in de logistiek. Zo weten we precies of de wensen van werkgever en werknemer bij elkaar aansluiten. Gaat iemand via ons werken in de logistiek? Dan houden we contact zodat we weten wat er speelt. Door onze betrokkenheid leveren we altijd passend personeel.
 

Hercurius©
More than people...

Bezoekadres
Marialaan 77
6541 RC Nijmegen
T +31 (0) 85 273 6770
E info@hercuriusbv.nl