Werken in de bouw

Scroll down

Werken in de bouw

Wil je werken in de bouw? Bijvoorbeeld als timmerman, schilder, tegelzetter, stukadoor of metselaar? En wil je meewerken aan leuke bouwprojecten, zoals de oprichting van een nieuwe woonwijk? Of de bouw van een parkeergarage? Via Hercurius vind je werk in de bouw dat bij je past. Ook krijg je de kans om je verder te ontwikkelen. Daarvoor bieden we verschillende opleidingsmogelijkheden. Je ontvangt bovendien een passend salaris en persoonlijke begeleiding.

Banen in de bouw

De bouwsector groeit. De omzet van veel bouwbedrijven stijgt en er zijn steeds meer banen in de bouw. Bouwbedrijven vragen vooral om flexibele medewerkers. Vaklui die nauwelijks inwerktijd vragen en direct aan de slag kunnen. Maar ook jong talent dat graag wil leren en een proactieve werkhouding heeft. Ben jij zo’n medewerker? En zoek je een baan als uitzendkracht in de bouw? Via Hercurius vind je banen in de bouw in de regio’s Gelderland, Noord-Brabant, Limburg, Zuid- en Noord Holland, Utrecht en verder. Jij geeft aan waar je wilt werken en onder welke omstandigheden en wij zoeken een geschikte baan voor je.

Vacatures in de bouw

Zoek je vacatures in de bouw? Continu zoeken wij personeel in de bouw. Zowel vaste krachten als tijdelijke medewerkers en zzp’ers. Bij ons vind je vacatures bij uiteenlopende bouwbedrijven. Deze vacatures staan niet op deze website vermeld. Wij willen graag eerst een persoonlijk intakegesprek met je houden, zodat we kennis met je kunnen maken en de mogelijkheden kunnen bespreken. Daarna gaan we voor je op zoek naar vacatures die het best bij jou en jouw capaciteiten passen. Neem contact op met onze backoffice, zij helpen je verder en  brengen je in contact met de juiste accountmanager.

Ik zoek personeel in de bouw

Zoek je personeel in de bouw? Het is niet altijd makkelijk om direct geschikte bouwmedewerkers te vinden die ook nog eens beschikbaar zijn voor een bepaalde tijd. Neem gerust contact op met Hercurius, uitzend- en detacheringsbureau voor vakmensen in de bouw en andere branches. We zijn gespecialiseerd in technisch personeel, zoals bouwmedewerkers, timmerlui, schilders, metselaars en tegelzetters. Of je nu op zoek bent naar vast personeel, tijdelijke medewerkers of zzp’ers, wij zoeken aan de hand van je wensen en eisen naar een match. Bij ons gaat veiligheid voor alles. Dus voordat een van onze medewerkers bij je aan de slag gaat, hebben we de veiligheidsinstructies met hem of haar doorgenomen. Daarnaast krijgen ze regelmatig veiligheidstrainingen en -cursussen aangeboden.

 

Hercurius©
More than people...

Bezoekadres
Marialaan 77
6541 RC Nijmegen
T +31 (0) 85 273 6770
E info@hercuriusbv.nl