Vacature asbest

Scroll down

Vacature asbest

Door de nieuwe regelgeving van de overheid, het asbestverwijderingsbesluit 2005, moet asbest in veel gevallen op een professionele manier worden verwijderd door een gecertificeerd asbestverwerkingsbedrijf. Tot in de jaren tachtig werd asbest gebruikt in de bouw. Echter vormen losse asbestdeeltjes een gevaar voor de volksgezondheid. Daarom moet alle asbest in Nederland voor 2024 worden verwijderd en dat levert veel werk op voor asbestsaneerders. Hierdoor is er altijd wel een vacature asbest. Via Hercurius vind je de vacature die het best bij je past.

Werken als asbestverwijderaar

Wil je werken als asbestverwijderaar dan kom je terecht bij diverse projecten. Asbest vind je op verschillende plaatsen terug. Het bekendst zijn de asbest golfplaten op het dak. Maar asbest kan ook in gebouwen zijn verwerkt, bijvoorbeeld in muren, isolatie of vloerbedekking. Voor onze opdrachtgevers met een vacature asbest zijn we op zoek naar zowel tijdelijke medewerkers als gespecialiseerde asbestverwijderaars. We hebben vacatures door het hele land. Ga je werken als asbestverwijderaar dan werk je in een team op diverse locaties. Naast sanering houd jij je vaak ook bezig met sloopwerkzaamheden. In veel gevallen werk je samen met personeel uit een van onze andere branches. Als uitzendbureau is Hercurius gespecialiseerd in technisch personeel en personeel in de bouw.

Veilig werken in de asbest

Veilig werken in de asbest heeft prioriteit. Omdat er risico's aan zijn verbonden mag asbest alleen worden verwijderd door gecertificeerde bedrijven. Kom je via ons in dienst bij zo'n bedrijf, dan is het belangrijk dat je op de hoogte bent van de geldende regels. Onze opdrachtgevers zijn op zoek naar betrouwbaar personeel dat op een efficiënte en veilige manier te werk gaat. Krijgen we een opdracht en hebben we een vacature asbest voor je? Dan willen we graag een persoonlijk gesprek met je voeren om kennis te maken en de veiligheidseisen goed door te nemen. Ook kijken we of je eventueel cursussen of opleidingen zou moeten volgen. Neem contact op met onze backoffice om een afspraak te maken.

Personeel in de asbest

Zoek je betrouwbaar personeel in de asbest? Aarzel dan niet om ons te benaderen. We gaan op zoek naar een geschikte kandidaat om jouw vacature asbest op te vullen. Wij werken alleen voor werkgevers die voldoen aan het Arbeidsomstandighedenbesluit en gecertificeerd zijn om asbest te verwijderen. Hercurius besteedt extra aandacht aan het opleiden en trainen van medewerkers. Of je nou op zoek bent naar vast personeel of mensen in tijdelijke dienst, wij zorgen ervoor dat jouw personeel goed beslagen ten ijs komt. Graag houden we daarna contact met zowel het bedrijf als de werknemers, zo blijven we op de hoogte van de lopende zaken en kunnen we actie ondernemen mocht dat nodig zijn.

Hercurius©
More than people...

Bezoekadres
Marialaan 77
6541 RC Nijmegen
T +31 (0) 85 273 6770
E info@hercuriusbv.nl