Twan Loeffen

Directeur

Ik groeide op in een ondernemersgezin. Al vroeg zag ik kansen voor technische vakmensen. In 2005 speelde ik daarop in met de oprichting van Hercurius. Nu samen met een team van gedreven accountmanagers en backofficemedewerkers is de dienstverlening verder uitgebreid. Uitzenden, payrolling, detachering, werving en selectie en re-integratietrajecten maken nu allemaal deel uit van het aanbod.

Ondernemen is net als voetbal

Ieder jaar bezoek ik minimaal één voetbalwedstrijd van FC Barcelona. Als voetbalfan zie ik veel overeenkomsten tussen het balspel en het runnen van een uitzendbureau. Ik haal mijn energie uit het behalen van doelen, net zoals een voetballer energie haalt uit het scoren van een doelpunt. Doelen behalen kan ik niet alleen. Dat lukt alleen samen met mijn team, mijn medespelers. Het is de kunst om hen ‘vrij te laten lopen’, zodat ze zich bewust zijn van hun eigen taak. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, want net als bij voetbal moet er iedere week opnieuw gepiekt worden. In de tussentijd blijven we trainen om te verbeteren. Ik geniet ervan als medewerkers hun verantwoordelijkheid nemen, een goede voetballer vraagt immers ook om de bal. Maar bij ons geldt ook: twee keer te laat op de training betekent een verwijzing naar de reservebank. Dit gaat op voor medewerkers én opdrachtgevers.

Ons team

Ons team bestaat uit vier accountmanagers, ieder met een eigen specialisme,  twee backofficemedewerkers, één allround coordinator en een directeur. Stuk voor stuk mensen die kennis hebben verworven in de praktijk en weten waar de markt om vraagt. Door relaties aan te gaan met onze klanten én onze medewerkers komen we tot de beste oplossingen.