Damian Lojek

Trainer / Coach

Om het tekort aan vakmensen te verminderen ben ik bij Sociaal Inclusief werkzaam om middels een scholingstraject buitenlandse mensen op weg te helpen naar een betere baan. Stichting Sociaal Inclusief heeft een samenwerkingsverband met Hercurius. Beide organisaties investeren in mensen, iets wat me erg aanspreekt.

6 jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen om te werken en sparen voor een motor. Door mijn gedrevenheid heb ik veel geleerd en ben ik snel in managersfuncties terecht gekomen. Mijn opgedane ervaring als accountmanager bij een uitzendorganisatie komt ook mooi van pas.

Ik ben een optimist en de opvatting “dat kan ik niet” past niet bij mij: gewoon doen!

Elk persoon heeft zijn/ haar talenten en mijn talent is om deze snel te signaleren en de daarbij passende kansen te benutten. En dat past perfect bij mijn job als trainer/ coach en de visie van Sociaal Inclusief en zo kan ik ook van meerwaarde zijn voor Hercurius!

T: +31 (0)85 273 67 70

M: +31 (0)6 285 30 799

E: damianlojek@hercurius.nl

Download visitekaartje

Ons team

Ons team bestaat uit vijf accountmanagers, ieder met een eigen specialisme, één trainer/ coach, drie backofficemedewerkers en één directeur. Stuk voor stuk mensen die kennis hebben verworven in de praktijk en weten waar de markt om vraagt. Door relaties aan te gaan met onze klanten én onze medewerkers komen we tot de beste oplossingen.