Damian Lojek

Accountmanager Algemeen

Investeren in mensen en  buitenlandse mensen op weg te helpen naar een betere baan is iets wat me erg aanspreekt.

6 jaar geleden ben ik naar Nederland gekomen om te werken en sparen voor een motor. Door mijn gedrevenheid heb ik veel geleerd en ben ik snel in managersfuncties terecht gekomen. Mijn opgedane ervaring als accountmanager bij een uitzendorganisatie komt ook mooi van pas.

Ik ben een optimist en de opvatting “dat kan ik niet” past niet bij mij: gewoon doen!

Elk persoon heeft zijn/ haar talenten en mijn talent is om deze snel te signaleren en de daarbij passende kansen te benutten. Zo fungeer ik nl. ook als jobcoach voor Sociaal Inclusief, waarmee wij een samenwerkingsverband hebben. Deze stichting verzorgt een training- en/of scholingstraject om de mogelijkheden voor de kandidaten te vergroten.

En dat past perfect bij deze job en de visie van Hercurius More than People en zo kan ik ook van meerwaarde zijn voor Hercurius!

T: +31 (0)85 273 67 70

M: +31 (0)6 285 30 799

E: damianlojek@hercurius.nl

Download visitekaartje

Ons team

Ons team bestaat uit vier accountmanagers, ieder met een eigen specialisme,  twee backofficemedewerkers, één allround coordinator en een directeur. Stuk voor stuk mensen die kennis hebben verworven in de praktijk en weten waar de markt om vraagt. Door relaties aan te gaan met onze klanten én onze medewerkers komen we tot de beste oplossingen.