Werkgevers

Scroll down

Personeel gezocht?

Op zoek naar vast personeel, tijdelijke medewerkers of zzp’ers? Hercurius vindt een match, rekening houdend met jouw eisen en wensen als werkgever én met de belangen van de medewerker. Wij hebben niet de illusie dat ieder aanbod op maat kan zijn. Daarom gaan we eerst met je in gesprek. Welke kwaliteiten heeft je medewerker nodig en wat verwacht je van ons? Op die manier vinden we voor ieder personeelsvraagstuk de meest passende oplossing. Neem vrijblijvend contact op.

Vakmensen vinden en opleiden

Gespecialiseerd zijn we in technisch personeel. De vraag naar technisch geschoold personeel blijft en neemt zelfs toe, terwijl er steeds minder vakgerichte opleidingen zijn. Daar ligt een uitdaging. In samenwerking met Arthur Popping van Top! Ontwikkeling leiden we mensen op en bieden we inhouse cursussen aan voor medewerkers. Geen standaard opleidingen of cursussen, maar maatwerkopleidingen die aansluiten op de kwaliteit waarnaar je organisatie verlangt.

De één is ondernemer pur sang, de ander is vooral adviseur en consultant. Samen blijkt dit goed te werken: Twan Loeffen gaat, samen met Arthur Popping, van Hercurius een nóg beter, meer onderscheidend uitzendbureau maken. “We combineren uitzenden met het ontwikkelen van mensen bij én van de klant.” 
Lees meer

Lees het gehele artikel uit de Nijmegen Bussiness

Station 7 is onderdeel van Dutch Furniture Group en verkoopt kwalitatief hoogwaardige meubels. Hercurius is hun payrollpartner: “Salarisadministratie, ziekteverzuim en veranderende wetgeving zijn complexe zaken die veel tijd en aandacht vragen. Hercurius denkt mee en komt met creatieve oplossingen voor onze personeelsvraagstukken" Lees meer

Het betreft een redactioneel artikel in de Maas & Waler

Medewerkers via Hercurius

Zodra een medewerker bij je aan de slag gaat, weet hij vanaf de eerste dag wat hem te doen staat. Vakinhoudelijk is hij natuurlijk op de hoogte. Daarnaast weet hij welke veiligheidsvoorschriften er gelden binnen je organisatie en leert hij snel hoe werkprocessen verlopen. Dat wij en onze medewerkers voldoen aan wet- en regelgeving is vanzelfsprekend. Veiligheidsverklaringen zijn te overleggen, verloningen kloppen en al onze medewerkers hebben aan hun identificatieplicht voldaan. Daarnaast zorgen we voor huisvesting van buitenlandse medewerkers en helpen we je met:

Op zoek naar flexibele medewerkers voor de periode van een dag, week, maand of jaar? Wij leveren technisch personeel aan onder andere asbestverwijderingsbedrijven, bouwbedrijven, metaalbedrijven, schoonmaakbedrijven en bedrijven in de dienstverlening, in heel Nederland. Mensen die snel beschikbaar zijn, vakkennis hebben en een goede mentaliteit.Neem contact op met onze backoffice voor meer informatie.

Geen administratieve en juridische rompslomp meer, maar wel zelf verantwoordelijk blijven voor werving en selectie van medewerkers? Via payrolling worden wij juridisch werkgever. We maken de contracten, betalen de lonen, dragen premies af en zorgen voor een correcte administratie. Ook doorbetaling bij ziekte of arbeidsongeschiktheid en andere werkgeversverplichtingen regelen we voor je. Neem contact op met onze backoffice voor meer informatie. Zij helpen je graag verder.

Werven en selecteren is mensenwerk. Naast functie-eisen houden we rekening met mentaliteit en persoonlijkheid, dat leidt tot de meest succesvolle plaatsingen. Wij selecteren mensen die willen ontwikkelen en willen investeren in een duurzame arbeidsrelatie. Neem contact op met onze backoffice voor meer informatie.

In principe is ieder productieproces geschikt voor outsourcing, onder voorwaarde dat de output expliciet zichtbaar gemaakt kan worden. Tegen een vooraf afgesproken vaste prijs en een gegarandeerde output, nemen wij het ondernemersrisico van je over. We regelen de personele bezetting, begeleiden de medewerkers en houden toezicht. Onze backoffice vertelt je er meer over, neem contact op.

Extra mensen nodig, bijvoorbeeld door uitval vanwege ziekte of zwangerschap? Via detachering kun je vakmensen voor een bepaalde periode inhuren. Wij zijn dan de formele werkgever en zorgen dat aan alle voorwaarden wordt voldaan. Hierdoor loop je geen werkgeversrisico in geval van bijvoorbeeld ziekte of ontslag. Meer weten? Neem contact op met onze backoffice.

Hercurius©
More than people...

Bezoekadres
Marialaan 77
6541 RC Nijmegen
T +31 (0) 85 273 6770
E info@hercuriusbv.nl