Actueel

Scroll down

Zaken die jij nog niet wist over uitzendmedewerkers

Donderdag 17-03-2022

Er zijn vast veel zaken waarvan jij niet op de hoogte bent als het gaat om werken als uitzendmedewerker. Misschien heb je zelfs een beetje een negatief beeld van werken voor een uitzendbureau…

Geheel onterecht;

We zullen hieronder mogelijk onduidelijke kwesties de wereld uit helpen:

  • Want wist jij dat je als uitzendmedewerker tenminste het zelfde salaris ontvangt als jouw collega’s in dezelfde functie bij de opdrachtgever? Gecertificeerde uitzendorganisaties zijn namelijk verplicht de inlenersbeloning toe te passen en worden daarop ook gecontroleerd.
  • En wist jij ook dat je net als bij elk ander bedrijf bij een uitzendorganisatie ook een vast dienstverband kunt krijgen? Bij Hercurius More than People heeft ruim 40% van de medewerkers een vast contract. Bij de overige medewerkers is dat uiteraard ook een optie en word na een periode overlegd wat de mogelijkheden en de wensen van de medewerkers hiervoor zijn.
  • Je wist vast niet dat je als uitzendmedewerker een hoger percentage vakantiegeld op bouwt en uitbetaald krijgt in mei.
  • Je wist vast wel dat werken voor een uitzendorganisatie je de kans geeft om afwisselend werk te doen en te proeven  van verschillende functies en verschillende bedrijven om te bekijken wat het beste bij je past.

Ben jij door deze argumenten overtuigd dat werken als uitzendmedewerker een mooie kans is om jezelf te ontwikkelen en nogal wat voordelen heeft?

Maak het verschil en zet je in als uitzendmedewerker!

Blijf actief op de arbeidsmarkt en groei vanuit een flexibele baan naar een vaste baan.