Actueel

Scroll down

Kansen voor iedereen

Woensdag 12-05-2021

Hercurius More than People wilt graag alle mensen een kans geven in de arbeidsmarkt.

Het werken voor een uitzendorganisatie wordt door velen als prettig ervaren. Er zitten ook best wat voordelen aan werken als flexwerker, waar menig werknemer behoefte aan blijkt te hebben. De afwisseling in het werk, de ervaring die opgedaan wordt bij verschillende opdrachtgevers geeft uitdaging en helpt de flexwerker zich te ontwikkelen. En juist de flexibiliteit maakt dat je goed kunt functioneren, wat misschien op andere wijze niet gelukt was.

Ook flexwerkers kunnen na een bepaalde tijd een vastere vorm of zelfs een vaste aanstelling krijgen bij onze uitzendorganisatie of bij de opdrachtgever.

Onze visie: Wij streven naar en investeren in duurzame relaties!

Dit doen we voornamelijk door onze persoonlijke aanpak; We luisteren goed naar wat de klant wilt maar ook naar de wensen van onze medewerkers. “We willen niet alleen mensen leveren. Het gaat om de mensen én hun ontwikkeling. Niet voor niets luidt onze slogan ‘More than People’.”

 

We denken met je mee en we proberen altijd het beste uit jezelf te halen!

De Bouw: stoer werk in een sociale omgeving

Wij hebben volop banen in de bouw en werken enkel voor eerlijke en fijne opdrachtgevers door heel het land.

Werken in de bouw is uitdagend, innovatief en biedt vele mogelijkheden voor jouw toekomst.

Vakmensen maken de bouw! Maar terwijl het bouwvolume in Nederland groeit de komende decennia, neemt de vergrijzing toe en daarmee komt de bouwsector letterlijk handen tekort. De bouwbedrijven zitten te springen om enthousiaste vakmensen.

 

De bouwsector heeft enorm veel te bieden;     

  • De bouw biedt volop kansen en er is een grote keuze aan mooie functies.
  • De Bouw & Infra heeft een goede CAO; een mooi salaris en uitstekende secundaire voorwaarden.
  • De bouw biedt absolute baangarantie.
  • In de bouw is geen dag hetzelfde.
  • In de bouw werk je zelden alleen, altijd in een team. Teamwork is ontzettend belangrijk en brengt natuurlijk de nodige gezelligheid met zich mee!
  • In de bouw zie je elke dag resultaat van je werk.
  • In de bouw heb je stoer werk in een sociale omgeving.

Een vak leren via een leer/werk traject behoort ook tot de mogelijkheden, want wij hebben verschillende samenwerkingsverbanden

Decent work

Fatsoenlijk en eerlijk werk is de norm in Nederland, en daar maakt ook Hercurius More than People zich hard voor. Wij betalen onze medewerkers volgens de inlenersbeloning, welke in Nederland al enige tijd verplicht is in de uitzendbranche. Dat wil zeggen dat je als uitzendmedewerker evenveel loon ontvangt als jouw collega’s in dezelfde functie bij de opdrachtgever waar je op dat moment te werk bent gesteld.