Actueel

Scroll down

Hercurius investeert in ontwikkeling van mensen

Woensdag 08-11-2017

We leveren niet alleen handjes, maar bieden ook opleidingen op maat. Hercurius is een nieuwe weg ingeslagen.

Uitzendorganisatie Hercurius groeit gestaag. Directeur Twan Loeffen: “Nog geen 10 jaar geleden betrokken we het pand aan de Marialaan. Destijds nog met slechts één accountmanager. Inmiddels bestaat het team uit tien mensen, waardoor we meer ruimte nodig hebben. Daarom is het kantoor in 2016 gemoderniseerd en vergroot door een naastgelegen pand erbij te betrekken.”

De groei van het bedrijf vraagt tegelijkertijd om meer organisatiestructuur en kwaliteitscontrole. Daarom is Hercurius een nieuwe weg ingeslagen In samenwerking met Arthur Popping van Top! Ontwikkeling, een trainingsadviesbureau. ‘Opleiden’ is het sleutelwoord in deze samenwerking. Twan: “We willen niet alleen mensen leveren. Het gaat om de mensen én hun ontwikkeling. Niet voor niets luidt onze slogan ‘More than People’.”

De organisatievernieuwing verlangt ook een professionele manier van communiceren. Met opdrachtgevers, partners, werknemers en uitzendkrachten. Dit gebeurt onder meer door middel van deze website. Twan “Ook gaan we onze relaties informeren middels nieuwsbrieven en zijn we ons personeel aan het bijscholen op het gebied van social media, zoals LinkedIn. Op die manier kunnen we niet alleen de juiste matches maken, maar fungeren we ook als klankbord.”

Hercurius is online te volgen via LinkedIn en Facebook


Meer informatie?

Neem contact met ons op +31 (0) 85 273 6770 of via info@hercuriusbv.nl.