Actueel

Scroll down

Duurzaamheid = een blije medewerker

Dinsdag 04-09-2018

Vandaag, de eerste dinsdag van september, is Duurzame Dinsdag. Dat duurzaamheid in Nederland leeft, staat vast en in onze organisatie zijn we niet alleen vandaag, maar dagelijks met dit thema bezig.

Duurzame inzet van personeel

Het is onze missie om uitzendmedewerkers voor langere tijd aan het werk te helpen. Dat doen wij door goed naar de persoon in kwestie te kijken. Wat kan de persoon? Maar nog belangrijke: wat wil deze zelf? Wij denken in mogelijkheden en proberen het maximale uit iedere medwerker tehalen door hem de kans te geven zich te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door het volgen van scholing of coaching.

Korte lijnen en weten wat er speelt

We houden de lijntjes met onze uitzendmedewerkers graag kort en staan in nauw contact met onze opdrachtgevers. Regelmatig bezoeken we de werkplek van onze medewerkers, zodat we weten wat er speelt en we de medewerkers snel op weg kunnen helpen.

Als onze mederwerkers met plezier naar hun werk gaan en onze opdrachtgevers tevreden zijn, geeft dat een enorme kick! Want duurzaamheid staat voor ons gelijk aan een blije medewerker.